En andra chans!
Publicerat den

Det fick min doftpelargon Attar of Roses idag.
Hade tänkt att slänga den på komposten. Den har stått i flera veckor och inte alls blivit väl omhändertagen.Gula blad och allmänt ful.
Jag har ju så många sticklingar efter den. Så på komposten var det bestämt att den skulle hamna.Tills i morse! När den stod där ensam och ynklig på hallgolvet medan jag drog på mig trädgårdsbyxorna.
Då hade jag inte hjärtat att gå ut med den längre.Såg den med nya ögon. Uppstammad ny gjord, natursnöre som jag lindat runt stammen.Och ett efterlängtat vattenbad ;)
Så fick den plötsligt en andra chans. Fin blev den också tycker jag ;) 
 Ha en fin dag!
Kram
HeléneTiden den springer iväg!
Publicerat den

Hej! Lite tid för bloggen.Nu är det trädgårdstid och mycket att göra :)
Drivbänkar ska tillverkas i långa rader.Den här har jag gjort av gamla lastpallar.Den ska fyllas med ris och skräp från rabatterna, gödsel och jord.Snart så ska det bli en odlingstunnel på den.Varmt och mysigt för mina tomatplantor har det tänkt att bli.Staket för att rama in köksträdgården har jag också planerat att hinna med.På min lista står också en fågelskrämma. 
 
Behöver akut mer plats i år. För novemberstormen tog mitt lilla växthus och jag tänker inte sätta tillbaka plasten igen.Växthuset från rusta tål inte dom svenska vintrarna :(
Mitt andra växthus håller på att svämma över av plantor.Kommer mig knappt in.
 
Nu ska jag rusa vidare.Köra en sväng med dammsugaren.Bädda sängar.och med en pulled pork i ugnen så kan jag sedan tillbringa några timmar i trädgården.
 
Ha en härlig dag
Kramar 
Heléne
Drivbänken är nästan 5meter lång
Drabbad av november stormen!